کارگاه علمی

کارگاه علمی

شناسه خبر : 107731

1400/03/11

تعداد بازدید : 80

این کارگاه توسط خانم فاطمه کارگر (دانش آموخته و فعال سیاسی ) در روز یکشنبه1400/03/09 از ساعت 9الی 12 در دو بخش در سالن کتابخانه این مدرسه علمیه برگزار گردید.

این کارگاه توسط خانم فاطمه کارگر (دانش آموخته و فعال سیاسی ) در روز یکشنبه1400/03/09 از ساعت 9الی 12 در  دو بخش در سالن کتابخانه این مدرسه علمیه  برگزار گردید.

خانم فاطمه کارگر در بخش اول مباحث خود  با معرفی کتاب گام تمدن ساز ( حجت الاسلام حسین راجی)  و صعود چهل ساله، سنگ محک  به بیا نات حضرت آقا در گام دوم انقلاب و هفت دستاورد این انقلاب اشاره کردند. که به تبیین  دو مورد از دستاوردهای انتخاباتی پرداختند .  

دستاوردی که ویژه انتخابات است آزادی می باشد که مصداق آن مشارکت مردم در همه انتخابات است به طوری که حدود 40 انتخابات در این 40 سال برگزارشده  و سپس به بررسی جایگاه انتخابات در جمهوری اسلامی و کشورهای دیگر و انواع انتخابات  برگزار شده پرداختند.

ایشان در ادامه مباحث خود به تبیین دومین دستاورد که علم است پرداختند  که اگرمقالات علمی ما با کیفیت باشند و با صنعت گره بخورند تولید علم صورت می گیرد و برای این کار باید 4 مرحله (آموزش محوری- پژوهش محوری- فناور محوری- تبدیل به ثروت) را پشت سر بگذاریم  به طوری که کشور ما  20سال پیش رتبه علمی 52  در دنیا بود و الان رتبه علمی آن  از نظر تعداد مقالات  در دنیا 15 می باشد.

 خانم فاطمه کارگر افزودند: که طبق سند چشم انداز 20ساله ، بنابر  این  بود که دو یا سه ساله وارد مرحله چهارم شویم (تولید ثروت) که این اتفاق در مرحله اجرایی (دولت) متوقف شد .

 

در بخش دوم  مباحث خود به بیان  راهکار  برای برون رفت از این اوضاع کشور پرداختند .

ایشان دو راه برای حل مشکلات اقتصادی کشور وجود دارد.

1-نگاه به بیرون ( با مذاکره و رفع تحریم  و اینکه نفت را بفروشیم !) و برای رفع تحریم می گویند باید یک سری قوانین اعمال کنید تا ما سرمایه به سمت کشور شما سوق دهیم ( نئو لیبرالیسم)

  • از جمله : باید جذب سرمایه گذاری خارجی اتفاق بیفتد تا مشکلات شما حل شود کشورهایی که اجرا کرده بودند (تایلند ،کره، اندونزی، مالزی، ترکیه، سنگاپور) در یک روز ورشکسته شدند.
  • خصوصی سازی سریع و بی ضابطه ؛ که بعد از شوروی فاجعه برانگیز بود .
  • عدم دخالت دولت در بازار ؛ شیلی به این روش اقتصاد خود را نابود کرد. و عربستان  که در چند سال آینده ورشکست می شود.

2- ارتباط با بیرون، با تکیه بر توان درون ؛ (ما با نگاه به درون و تقویت تولید، می توانیم مشکلات را حل کنیم ).  باید تولید داخلی را افزایش دهیم تا نیازی به واردات نباشد

ایشان در پایان مباحث خود کارگاه را به صورت پرسش و پاسخ برگزار کردند و جوابگوی سوالات طلاب در زمینه انتخابات و مشکلات پیش روی  آنها بودند .